Udlejning af privatboliger i Rødding, Jels og Ribe

Ledige lejligheder lige nu 

Her kan du se, hvilke lejemål hos LJ Boliger, som er ledige lige nu.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere og måske kunne tænke dig at se en af vore kvalitetslejligheder i Ribe, Jels eller Rødding. Herunder kan du se hvilke lejligheder vi pt. har ledige:

 

KOMMENDE LEJLIGHEDER - LEJLIGHEDER PÅ VEJ

 

JELS - Jels Møllegade 1, 1. sal t.v., Jels, 6630 Rødding - Flot lejlighed på 110 m2 beliggende centralt i Jels bymidte er klar til indflytning efter nærmere aftale. Så ring eller skriv blot til os. - Lejligheden fremstår med et godt lysindfald, er i lyse farver, har laminat gulve, er forsynet med faste skabe i værelser, og består af entré, køkken alrum, bad, stue og soveværelse. - Se billeder her - Desuden er der aflåst rum i kælder for opbevaring samt mulighed for tilslutning af egen vaskemaskine/tørretumbler.

 

RØDDING - Kongevej 6, stuen t.h., 6630 Rødding - Flot lejlighed på 98 m2 beliggende centralt i Rødding bymidte er klar til indflytning efter nærmere aftale. Så ring eller skriv blot til os. - Lejligheden fremstår med et godt lysindfald, er i lyse farver, har laminat gulve, er forsynet med faste skabe i værelser, og består af entré, køkken, bad, stue, soveværelse og ekstra værelse. - Se billeder her - Udvendig forefindes rum for opbevaring af cykler m.v..

 

NB: Er du logget ind via en Ipad eller iPhone, og har du trykket på ovenstående link for at se billeder, så skal du efterfølgende trykke på "Hotspot", og navigere billeder via de små pile.

 

Ring til Lars Jensen på tlf. 20 44 80 31 for mere information eller skriv eventuelt til os via "Kontakt", så giver vi besked, når vi har noget, som matcher dine ønsker.

Ledige Privatboliger

Betingelser for Erhvervslejemål
Betingelser for Erhvervslejemål

Betingelser når du lejer butik

Som erhvervslejer hos LJ Boliger bliver alle forhold reguleret i henhold til udarbejdet erhvervslejekontrakt.

Forbrugs afgifter på vore lejemål bliver alle opgjort efter individuelle målere for henholdsvis varme og vand. 

Strøm er efter særskilt måler og afregnes direkte til elværk.

Varme/vand regnskabet bliver udført af det professionelle selskab Techem Danmark A/S, og lejemålets regnskab bliver tilsendt hvert år, når det færdige regnskab foreligger.

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Vejenkom
Vejenkom
Kontakt Os
Kontakt Os      
Midtitrebyer
Midtitrebyer

Overskrift

Midt i tre byer indhold der skal indtastes

Betingelser
Betingelser

Styr på formalia - lettere for alle

Ved indgåelse af lejemål hos LJ Boliger vil du som lejer altid få en ”standard” lejekontrakt, dvs. den almindelige lejekontrakt, autoriseret af By- og Boligministeriet. Denne kontrakt vil regulere de forhold, der er gældende for lejemålet, og under § 11 forefindes de specielle forhold, der er gældende for den enkelte lejlighed. 

I alle lejemål vil forbrug, dvs. varme og vand, altid være opgjort efter særskilt måler på den enkelte lejlighed.

Strøm er på særskilt måler for den enkelte lejlighed, og som lejer vil du blive tilmeldt elværket som bruger.

Varme/vand regnskabet bliver udført af det professionelle selskab Techem Danmark A/S, og lejlighedens regnskab bliver tilsendt den enkelte lejer hvert år, når det færdige regnskab foreligger.

Husleje opkræves månedsvis, og kontonummer hvortil husleje skal betales, er anført i lejekontrakten.

Ved for sen betaling af husleje opkræves der rykkergebyr.

Ved indflytning opkræves depositum, hvilket sædvanligvis er 3 måneders husleje.

Lejligheder overtages nyistandsat/malet, og skal afleveres i samme stand ved udflytning. Og denne istandsættelse foretages af momsregistreret håndværker.

Det praktiske
Det praktiske
Alle lejligheder er forsynet med laminatgulve og malet i lyse farver. Der forefindes de gængse hårde hvidevarer i alle lejligheder.
 
Lejlighederne er alle forsynet med postkasse.
 
Ved indflytning udleveres systemnøgler til lejligheden, disse nøgler passer til hoveddøre, døre til kælderrum/fælles rum samt postkasse.
 
I ejendomme med trappeopgang bliver der udført trappevask, og gebyr herfor opkræves via acconto betaling af forbrug (vand/varme). Der er således indført i lejekontrakter, at disse arealer holdes pæne og ryddelige, disse arealer må ikke bruges til opbevaring af diverse effekter m.v.
 
Lejlighederne er tilmeldt fælles antenne signal, og der opkræves gebyrer for dette forbrug i henhold til de enkelte antenneforeningers takster.Derfor må antenner og paraboler ikke opsættes. 
Botilleje
Botilleje

Her skal der indtastes noget indhold